Ringe

Ringar i guld och silver till billiga priser

Ringar finns i många olika material och utföranden. Hitta en vacker ring i vårt stora och varierande utbud. Vi säljer endast äkta ringar av god kvalitet till ett bra pris. Vi har både guldringar och silverringar till alla priser och för alla smaker.

Låt dig inspireras och hitta den ring du alltid har drömt om. För att göra det extra lätt att hitta den perfekta ringen har vi delat in ringarna i olika kategorier, som du kan se nedan.

Ringar är ett av kvinnors favoritsmycken, och för män bidrar smycken till att utstråla maskulinitet och förfinad stil. Det är ett smycke som vanligtvis har ett personligt värde och en symbolisk betydelse. Hos Designerklockor hittar du den bästa kvaliteten och de mest unika modellerna att välja mellan.

Om du behöver hitta den perfekta presenten till en konfirmation, examen, födelsedag eller årsdag, eller om du letar efter en unik ring till dig själv, kan du hitta din favorit i vårt breda sortiment. Just nu är Pernille Corydons ringar särskilt populära.

Read more
Sida

We found 101 products

Sida

We found 101 products

Unika ringar av högsta kvalitet

Vi vet hur viktigt det är att du kan välja ringar med olika design, material och utseende. Kvinnor och män är olika, och det är också deras smak och preferenser när det gäller ringar.

De finaste materialen du kan välja är ädelmetaller. Vi har fingerringar i både guld och vitguld så att du kan välja det utseende som passar din stil och personlighet. På Designerklockor hittar du massor av olika och unika mönster. Detta gör det möjligt för alla kvinnor och män, oavsett ålder, att hitta ringar som ger värde och kvalitet i många år framöver.

När du väljer den perfekta ringen till dig själv eller till någon du älskar kan det vara bra att tänka på vilken typ av design, detaljnivå och materialval du väljer för din fingerring.

Välj den perfekta ringen för dig själv eller som gåva

Om du vill skämma bort dig själv eller om du behöver hitta den perfekta presenten till din pojkvän, syster, bror eller make eller maka, kommer du garanterat att bli nöjd med en ring.

När du ska välja den perfekta modellen är det bra att bestämma om du vill ha en exklusiv guldring eller om du hellre vill ha billiga silverringar.

Om du vill ha en lätt ring kan du välja vitguld eller sterlingsilver som huvudmaterial. Detta skapar en ljus och tidlös look som passar både män och kvinnor. Förutom metall kan det också finnas ringar med stenar som passar dig bäst. Det kan vara zirkoner eller Swarovski, men du kan naturligtvis också köpa diamantringar.

Om du vill ha en nekl-ring med ett klassiskt och glamoröst utseende kan du välja silver, rosé eller guldpläterat som material. När du väl har valt din önskade ädelmetall har du ett hav av vackra och unika ringar att välja mellan. Du kan välja ringar med unika former, och för flickor och kvinnor kan du välja versioner med ädelstenar som ger en extra karaktärsfull look.

Ringar för honom och henne från de största smyckesmärkena

Hos Henrik Ørsnes hittar du eleganta fingerringar i alla prisklasser. Vi säljer smycken både för stora evenemang och för självförtjusning. I vårt sortiment kan du välja ringar från märken som Spirit Icons, Nordahl Andersen, Kleopatra, Scrouples, Son Of Noa, Aagaard och inte minst Pernille Corydon ringar.

Gemensamt för alla märken är att de tillverkar och designar ringar i unik design och högsta kvalitet, så att du kan få ett smycke för livet.