Örhängen

Köp örhängen eller örhängen online på Designerklockor. Vi har ett stort urval av exklusiva örhängen i guld, men också ett brett utbud av billiga örhängen i silver eller pläterat.

Vårt utbud uppdateras alltid, så det finns mycket att välja mellan för alla tillfällen. Hitta en uppsättning vackra creoles, som betyder runda örhängen.

Vi är en auktoriserad återförsäljare av smycken från stora varumärken. Vi har örhängen i olika material och prisklasser. Bland de mest fashionabla märkena just nu finns Stine A och Pernille Corydon.

Moderna örhängen i guld och silver

För kvinnor är örhängen viktiga smycken. Även små, feminina örhängen kan komplettera en look och vara den smakfulla detalj som får en stil eller outfit att sticka ut.

Andra föredrar stora örhängen. Vissa märken har nyligen börjat sälja individuellt, så att du beställer ett örhänge i taget. På våra produkter är det tydligt markerat om priset gäller för ett enda örhänge.

Örhängen är vanligtvis något mindre och består av en nål och ett lås samt själva smycket, som syns framtill på örat. Vi har örhängen i många olika utföranden.

Just nu är livets träd en av de mest sålda, och hjärtan är alltid en säker hit. Creoles en annan typ av örhängen med skillnaden att creoles alltid är helt runda. De kan vara både helt tunna creoler i guld eller vitguld och tjockare i material som silver eller silverpläterade.

Örhängena finns i många olika former. Örhängen med stenar som zirkoner eller diamanter. Du kan alltid känna dig trygg när du handlar online hos oss eftersom vi endast säljer äkta smycken.

Read more
Sida

We found 475 products

Sida

We found 475 products