Barnsmycken

Hos Designerklockor kan vi erbjuda ett stort urval av alla möjliga olika barnsmycken. Ett barnsmycke är en bra presentidé till exempelvis dop eller födelsedag. Välj precis det smycke som du tycker passar bäst till barnet. Ska det vara guld eller silver? Och med vilket motiv?

Du kan få barnsmycken med både fjärilar, hästar, blommor, elefanter, katter och många fler. Välj precis det motiv som passar barnets intressen. Då är det i alla fall garanterat att han eller hon kommer bära det med stolthet. Vi hoppas att du kan hitta ett vackert halsband, armband, ring eller örhängen till en söt pojke eller flicka. Se även gärna vårt urval av fina barnklockor.

Läs mer

Sida

We found 163 products

Sida

We found 163 products

Förtrollande barnsmycken från kända märken

Hos Designerklockor erbjuder vi ett imponerande urval av barnsmycken. Vår kollektion inkluderar allt från armband och ringar till halsband och örhängen, i både guld och silver.

Flera av våra smycken är också prydda med färgglad emalj i olika former. Bland våra mest populära märken hittar du Pia&Per, Scrouples och Nordahl.

Vackra armband till barn i guld och silver

Vårt sortiment av armband till barn är omfattande, med både guld- och silverarmband i många olika designer. Trots att de flesta armband endast finns i en längd har de ofta flera låsmöjligheter, så de kan justeras och användas i många år.

Guldarmband är bland de mest populära smyckena till bebisar, och många av dem är justerbara så att de kan växa med barnet. Vi har både guld- och silverarmband till bebisar som kan justeras för en perfekt passform.

I många familjer är det tradition att ge ett dagmarkors till den nyfödde. Hos Designerklockor erbjuder vi dagmarkors i olika storlekar, som passar både spädbarn och större barn, i både guld och silver.

Några av våra dagmarkors kan dessutom graveras för en personlig prägel. Vi har också små hängsmycken som guldhjärtan, där du kan få ingraverat barnets namn, initialer eller födelsedatum. Möjligheterna är många när du letar efter det perfekta smycket till familjens yngsta.

Justerbara ringar till barn eller barnörhängen

Eftersom barns fingrar växer snabbt kan det vara utmanande att hitta rätt ring. Vi erbjuder därför ett urval av justerbara ringar som kan anpassas efter barnets växande fingrar.

Dessa ringar kan användas i flera år, och vårt urval från Pia&Per är både vackert och justerbart.

Designerklockor har ett stort urval av örhängen till barn i många olika former och motiv. De mest populära designerna inkluderar djur som fjärilar, enhörningar, nyckelpigor och hästar.

Vi har både silver- och guldörhängen, och många av dem är utsmyckade med små hjärtan. Dessa smycken kan också användas när barnet blir äldre. Vårt sortiment gör det möjligt att mixa och matcha med andra smycken till barn, så att ditt barn kan få en komplett look.

Vi erbjuder också att göra hål i öronen på barn i vår butik, där barnet måste vara minst 8 år och ha en vuxen med sig.

Charmiga smycken till barn i olika designer

Smycken till barn finns i många söta och fantasifulla designer. Hos oss hittar du smycken formade som hjärtan, djur, hästskor och blommor. Hjärtformade smycken är särskilt populära bland de yngsta.

Vi rekommenderar att du låter ditt barn vara med och välja smycket, så att de kan hitta precis det de tycker bäst om. Preferenser varierar mycket från barn till barn – några älskar hjärtformade smycken, medan andra föredrar sina favoritdjur.

Barnhalsband är ofta en favoritpresent till de lite äldre barnen. Vi erbjuder ett brett urval av halsband med hängsmycken i olika former och designer, inklusive djur, hjärtan och blommor.

Många av våra halsband till barn har justerbara lås, vilket innebär att de kan användas under lång tid. Dessa halsband finns i både guld och silver och är en utmärkt presentidé till födelsedagar eller jul.

Barnsmycken som kan växa med ditt barn

En oro många har vid köp av barnsmycken är att barn snabbt växer ifrån dem. Hos Designerklockor har vi tagit hänsyn till detta genom att designa många av våra armband och halsband med justerbara lås. Detta innebär att smyckena kan anpassas och därmed användas under flera år.

Våra smycken till barn är inte bara till vardagsbruk, utan också perfekta för speciella tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, dop, konfirmation eller en annan festlig händelse, kan våra smycken lägga till en extra touch av elegans.

Vi erbjuder också presentinslagning, så att smyckena är klara att ges bort som den perfekta presenten.

Unika personliga smycken

Hos Designerklockor kan du hitta smycken som kan personifieras för att göra dem extra speciella. Många av våra halsband och armband kan graveras med barnets namn, initialer eller ett speciellt datum.

Detta gör smycket inte bara till en vacker accessoar, utan också till ett värdefullt minne. Vår graveringsservice säkerställer att ditt personliga prägel blir vackert och hållbart.

När du köper smycken till barn är det viktigt att ta vissa försiktighetsåtgärder. Se till att smyckena är gjorda av hypoallergena material, särskilt om ditt barn har känslig hud.

Det är också en bra idé att välja smycken som är robusta och hållbara, så att de kan tåla lek och aktiviteter. Våra smycken är designade med barn i åtanke, och vi säkerställer att de är både säkra och hållbara.

Underhåll av barnsmycken

För att säkerställa att smyckena håller sig vackra i många år är det viktigt att underhålla dem korrekt. Rengör smyckena regelbundet med en mjuk trasa och mild tvål.

Förvara dem i en smyckeskrin eller mjukt tyg för att undvika repor och skador. Vi erbjuder också underhållsservice och vägledning om du behöver hjälp med att hålla dina smycken i toppskick.

Många av våra smycken till barn är designade för att älskas och värderas i många år och kan till och med gå i arv till kommande generationer.

Genom att välja kvalitetsmaterial och tidlösa designer säkerställer vi att smyckena kan hålla för att bäras av både nuvarande och framtida familjemedlemmar. Dessa smycken kan bli värdefulla familjeklenoder som skapar minnen och glädje i generationer.

Köp barnsmycken online hos Designerklockor

Alla våra barnsmycken levereras i en fin ask så smycket är klart att ges bort vid födelsedagar eller dop. Om smycket inte faller i smaken erbjuder vi 30 dagars retur- och landsomfattande bytesrätt.

Besök vår webbshop och utforska det breda urvalet av smycken till barn. Vi är säkra på att du kommer hitta något som kommer att ge glädje och lycka till ditt barn.

Vår kundservice står alltid redo att hjälpa till med rådgivning och svara på dina frågor, så att du kan hitta det perfekta smycket till ditt barn. Hos Designerklockor är vårt mål att skapa smycken som skapar minnen för livet.