Smycken

Vackra och billiga smycken i guld och silver online - Hitta dina nya smycken idag

Köp smycken för kvinnor och högkvalitativa smycken online på Designerklockor. Här kan du hitta dina nya smycken i modern design och till en prisnivå som tilltalar nästan alla kunder.

Vi säljer smycken i guld och silver, och vi har ett brett urval av populära smycken som tilltalar både kvinnor och män. Vi håller alltid vår butik uppdaterad med de senaste moderna smyckena från till exempel Pernille Corydon och Sif Jakobs samt många andra, men samtidigt säljer vi klassiska och tidlösa smycken.

Hitta det armband du alltid drömt om eller ett fint halsband som passar dig. De mest populära motiven just nu är tro, hopp och kärlek och livets träd. Dessutom har månsten blivit det hetaste modet. Vanligtvis måste du köpa ett mer exklusivt smycke med en månsten, men du kan också hitta billiga smycken med den fantastiska stenen.

Den mest avgörande faktorn för priset på dina smycken är vilka material som används. Silversmycken är i allmänhet billiga medan guldsmycken kan kosta mycket mer.

Naturligtvis har vi också ringar och örhängen samt ett antal andra smycken, så vi kan säkert täcka dina behov. Vårt utbud sträcker sig från exklusiva smycken till billiga smycken, och i vår smyckesbutik är vi alltid redo att hjälpa dig att hitta de smycken som bäst passar din personlighet och stil. Vi gör det enkelt att köpa smycken online.

Vi är en auktoriserad återförsäljare av alla ledande varumärken. Detta är din garanti för att smyckena är 100 % äkta. Hitta ditt nya smycke och köp det idag. Om du letar efter en fin klocka har vi också ett fint urval av klockor.

Sida

We found 5221 products

Sida

We found 5221 products

När du väljer dina nya smycken

Det kan vara många överväganden när man ska hitta ett nytt smycke. Ska det vara en silverfärgad eller en mer exklusiv guldfärgad? Valmöjligheterna är många, och beslutet kan också bero på om du är typen som sparar till ett speciellt guld- eller diamantsmycke, eller om du gillar att köpa nya smycken ofta - i så fall är ett fint silversmycke ofta mer passande.

Vi har många populära smyckesmärken.

Vackra smycken för kvinnor med det senaste modet

På vår webbplats hittar du ett spännande urval av moderna smycken för kvinnor. Vi har smycken i alla vanliga kategorier, så du kan hitta allt från armband och örhängen till fina hängsmycken i silver eller guld och alltid i snygg design. Guldsmycken är något dyrare än silversmycken, så det är ofta kvinnor med mer exklusiv smak som köper guldsmycken snarare än till exempel silversmycken.

Förutom uppdelningen mellan guld- och silversmycken finns det också en stor skillnad i kvaliteten på varje guldsmycke - och därmed i priset - beroende på guldets kvalitet.

Med guldsolvens avses den andel av guldet som är fint guld och uttrycks vanligen i karat. De vanligaste i danska smycken är 8 karat, 14 karat och 18 karat. Smycken med en viss vikt, t.ex. armband eller tunga armband, kan ha ett mycket högt pris om de är gjorda av massivt guld, men även mindre tunga smycken som ringar och hängsmycken kan kosta mycket, men här spelar varumärkets namn också en viss roll.

Smycken till billiga priser i silver

När du köper silversmycken får du mycket mer för pengarna. Silver är helt enkelt inte lika exklusivt och sällsynt som guld, och därför är priset också betydligt lägre.

Å andra sidan kan du hitta många silversmycken i snygg design. Den enkla lösningen om du vill hitta något som passar ihop är att köpa ett smyckesset. Vi har många olika smycken i både guldpläterat och silver med fina stenar.

Livets träd är ett av de mest populära motiven för smycken just nu, men även tro, hopp och kärlek. Dessutom är smycken med hjärtan nästan alltid bästsäljare.

Förutom material för tillverkning finns det andra sätt att spara pengar. Handla smycken på rea eller på rea. Då kan du spara riktigt många procent. Du kan med fördel hålla ett öga på rabattkoder, eftersom vi ofta har specialerbjudanden. Ange din rabattkod när du beställer så får du några procent rabatt på ditt köp.

Om det är själva guldfärgen du är ute efter kan du naturligtvis också köpa guldpläterade smycken till ett riktigt bra pris. Detta är faktiskt silversmycken som bara är belagda med ett fint lager guld. På senare tid har särskilt roséguldplätering blivit mycket populärt och trendigt.

Ett välkänt danskt märke, Sif Jakobs, kännetecknas av att det endast tillverkar smycken i guldpläterat eller roséguldpläterat silver, och märket har varit mycket framgångsrikt med detta.

Diamantsmycken och andra smycken med stenar

Smyckena är också försedda med olika vackra ädelstenar. Till exempel månstenar eller zirkonia. Den dyraste ädelstenen är naturligtvis diamanten. Men diamantsmycken finns också i mycket olika kvaliteter.

Å ena sidan är diamantens storlek mycket viktig, och vikten av en diamant anges alltid i karat. Själva kvaliteten mäts genom skärning, färg och klarhet. En diamant har nästan alltid en briljant slipning.

Färgen har olika namn och Top Wesselton är till exempel en riktigt fin kvalitet. Klarhet anges med olika förkortningar beroende på hur många och hur stora inneslutningar diamanten har.

Diamanten har dock också en billig motsvarighet, nämligen den så kallade kubiska zirkonia-stenen. Den är artificiellt framställd och kan därför köpas till ett helt annat pris än en äkta diamant. Smycken med zirkoniastenar är också mycket populära eftersom du kan få vackra och glittrande smycken till ett billigt pris.

På Designerklockor har vi också en rad specialsmycken, alla med sina egna egenskaper

  • Pärlsmycken - Vackra halsband eller fingerringar med odlingspärlor eller sötvattenspärlor.
  • Smycken för barn - Vi kan också ta hand om de små när de behöver sina första smycken i livet. Motiv som hjärta och blomma används ofta.
  • Vintage-smycken - fina modeller med funktioner som påminner om mode för några år sedan.
  • Personliga smycken - namnhalsband eller namnarmband där hängsmycket är ditt eget namn.

Utforska den fascinerande världen av smycken. Vi har inte allt, men vi har något för alla - så du kan alltid hitta det perfekta smycket för dig hos Designerklockor.