Om DesignerKlockor

Designerklockor.se

Designerklockor.se ägs och drivs av DesignerUre.dk, som har existerat sedan 2007, vilket gör oss till en av de äldsta webbshopar i Danmark med försäljning av klockor. Vi är ett ytterst dynamiskt team som gärna vill sätta vår egen prägel på denna bransch.

Designerklockor.se/DesignerUre.dk är ett otraditionellt och starkt engagerat företag som erbjuder dig en lång rad designerklockor och märkesklockor från många spännande märken. På Designerklockor.se har vi specialiserat oss på att sälja designerklockor och märkesklockor till Sveriges lägsta priser. Det gäller klockor från SEIKO, Citizen, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, GANT, FOSSIL, Skagen, Diesel, DKNY, GUESS och många andra.

Samtidigt håller vi också en mycket hög servicenivå, vilket du kan ha svårt att hitta någon annanstans, då vi fokuserar på god kundservice och håller varje kund och dennes behov i centrum. Därför finns vi alltid tillgängliga, antingen via e-post, telefon eller chatt, och svarar gärna på dina frågor. Ta en titt på vårt stora urval och hitta din nya designerklocka här hos oss.

Vår företagsinformation:
DesignerKlockor.se
Organisationsnr DK25706560
VAT-Nummer DK25706560
Öppettider for kundservice
Måndag till fredag 10.00 - 15.00
E-mail: support@designerklockor.se


Våra webshops
www.designerure.dk
www.designerkellot.fi
www.designerklokker.no