Tommy Hilfiger

God kvalitet kännetecknar klockor från Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger är ett välkänt och eftertraktat märke i modevärlden inte minst när det kommer till klockor. Precis som resten av varumärket är Tommy Hilfiger-klockor av god kvalitet och elegant och funktionell design. Tommy Hilfiger-klockor fås dessutom i många varianter, och det är stor efterfrågan på både Tommy Hilfiger herrklockor och Tommy Hilfiger damklockor.

Stort urval och bra priser på Tommy Hilfiger-klockor

Även om Tommy Hilfiger är ett modemärke så fås Tommy Hilfiger-klockor faktiskt till rimliga priser. Tommy Hilfiger-klockor är bland våra mest populära klockor, och det beror i hög grad på att Tommy Hilfiger-varumärket är garanti för och synonymt med god kvalitet, samtidigt som vi hos Designerklockor.se har en del riktigt fördelaktiga priser på våra Tommy Hilfiger-klockor. En annan anledning till den stora efterfrågan efter Tommy Hilfiger-klockor är helt klart att de fås i så många olika modeller, så att det finns en Tommy Hilfiger-klocka för varje smak och tillfälle – många av de populära Tommy Hilfiger-klockorna är så eleganta och samtidigt så avslappnade i sin design att de kan användas till både vardag och fest.

Designerklockor.se är auktoriserad återförsäljare av Tommy Hilfiger-klockor i Sverige. För dig som kund betyder det att ett köp hos oss alltid inkluderar ett stämplat garantibevis som är din garanti för klockans äkthet. Samtidigt medföljer en fin presentask till Tommy Hilfiger-klockorna.

Tommy Hilfiger ”Historien”

En amerikansk designer vid namn Thomas Jacob Hilfiger. Han föddes i staten New York 24/3 1952, där han som ung öppnade en rad modebutiker. År 1984 grundades firman Tommy Hilfiger Corp., och 1992 släppte han sin första herrkollektion. Det tog inte många år innan Tommy Hilfiger nådde framgång med sin unika design som bjöd på en avslappnad, klassisk amerikansk fritidsklädstil à la Ralph Lauren, en stil som på samma gång tilltalade den välbärgade amerikanska vita medelklassen och de afro-amerikanska hiphop-kretsarna. Sedan starten av Tommy Hilfiger har det släppts flera olika kollektioner och man har utökat med sängkläder och badprodukter, vilket har inneburit att Tommy Hilfiger blivit ett av de största mode- och livsstilsmärkena. Tommy Hilfiger sålde 2006 sitt företag för 1,6 miljarder dollar till investeringsbolaget Apax Partners. Fyra år senare, 2010, sålde amn det vidare för 3 miljarder dollar till Philips Van Heusen Corp,, som även äger Calvin Klein och flera andra amerikanska modeföretag.

Tommy Hilfiger-klockor

Designerklockor från denna modeikonen Tommy Hilfiger är det närmaste man kommer amerikanska designklassiker. De allra flesta av världens modeproducenter har efter hand sin egen produktion av armbandsur, och Tommy Hilfiger är inget undantag. Med en klocka från Tommy Hilfiger signalerar du en tydlig modemedvetenhet på ett avslappnat och ungdomligt sätt. De olika modellerna av Tommy Hilfiger-klockor gör att man kan kombinera färger så att det passar klädstilen. Tommy Hilfiger-klockorna har i mer än 25 år tillfört modebranschen en avslappnad och unik stil. Tommy Hilfiger-klockorna har många olika uttryck eftersom sortimentet har vuxit sig större och större. Du känner garanterat till logon från designermärket Tommy Hilfiger, men känner du till Tommy Hilfiger-klockor? Tommy Hilfiger är välkänt över hela världen och samma säkra, stilrena design har man överfört på armbandsuren. När du väljer en Tommy Hilfiger-klocka stöttar du samtidigt producentens tankegång och sociala profil.Tommy Hilfiger-klockor fokuserar mycket på klockor till både män och kvinnor, därför kan du hos Designerklockor.se köpa både herrklockor och damklockor från Tommy Hilfiger. De supersnygga Tommy Hilfiger-klockorna har under flera år träffat mitt i prick, faktiskt till den grad att flera av modellerna varit hett eftertraktade även om modellen har utgått sedan länge.Tommy Hilfiger-klockor är något för alla och du hittar därför klockor till både män och kvinnor i märkets kollektioner. Dessutom kan du hitta alla former för maskulina klockor samt mycket feminina klockor, vilket understryker att Tommy Hilfiger är till alla. Vi rekommenderar alltid Tommy Hilfiger-klockorna till våra kunder, då du aldrig kommer bli besviken på design, kvalitet och funktionalitet när du står med en Tommy Hilfiger-klocka i handen. Därför har vi alltid det största urvalet av Tommy Hilfiger-klockor på lager i Sverige. Dessutom erbjuder Designerklockor.se dig också prisgaranti, vilket är din garanti för att du kan få klockan till det lägsta priset i Sverige. Du handlar även avgiftsfritt och får fri frakt på alla armbandsur från Tommy Hilfiger som du beställer.

Sida

We found 84 products

Sida

We found 84 products